2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Nőkkel is el tudná képzelni Mardoll, hogy családot alapítson

Nőkkel is el tudná képzelni Mardoll, hogy családot alapítson

Egy nővel is el tudná képzelni az életét Catherine Dederick, azaz Mardoll! A tavalyi X-Faktor felfedezettje úgy gondolja: nem számít, hogy ki milyen neműnek születik, ő az emberek lelkébe szeret bele.

Mardoll az Instagram-történetében vállalta fel, hogy a férfiakon túl volt dolga nőkkel is. A rapper a Blikknek elárulta: nemcsak kíváncsiságból elkövetett futó kalandok voltak ezek, hanem komoly érzelmeket is megélt már azonos nemű párjai mellett.

– Alapvetően a férfiakhoz vonzódom, és eddig többségében velük alakítottam ki kapcsolatot, de többször volt már, hogy egy lánnyal találtam meg a közös hangot. Amikor kint éltem Amerikában, ez teljesen természetes volt, de nem tartom magam melegnek – tisztázta Mardoll, akinek volt olyan kapcsolata is lánnyal, amelyben komoly, hosszú távú tervek is felmerültek.

– Nagyon tetszett az a lány, és nagyon jól működtünk együtt. Elgondolkodtam, hogy vele alapíthatnék majd családot. Most se gondolom másképp: mindegy, mi van a másik lába között, az számít, hogy milyen a lelke, és fel tudnék-e építeni vele egy közös életet.