2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Nézők előtt, a színpadon esett össze a hollywoodi sztár

Nézők előtt, a színpadon esett össze a hollywoodi sztár

A jelenlévőket valósággal sokkolták a történtek.

Szívbaj közeli állapotokat okozott rajongóinak Taron Egerton. Az Eddie a sas, a Kingsman és a Rocketman című filmekkel világsztár státuszba emelkedett Golden Globe-díjas színész tegnap este ugyanis váratlanul összeesett az Ambassadors Theatre nevű londoni színház színpadán a Cock című darab bemutatása közben.

Egerton legnagyobb szerencséjére a nézőtéren pont helyet foglalt egy orvos, aki a segítségére sietett és bár végül nem lett komolyabb baj, a feszültség óriási volt az épületben.

A szupersztárt ugyanis negyven percen keresztül ápolták, mire kiderült, hogy nem lesz képes folytatni az előadást, helyére pedig Joel Harper-Jackson nevű beugrójának kellett beállnia.

A sokkoló eseményeket követően Egerton végül késő este adott ki egy közleményt, melyben igyekezett megnyugtatni rajongóit.

“Teljesen jól vagyok. Kicsit fáj a nyakam, és az egóm is megsérült, de jól vagyok. Úgy döntöttem, hogy pozitívan fogom fel a dolgot, és örülnék, ha bárki, aki tegnap este a színházban volt, csak annyit mondana, hogy olyan elkötelezett és ragyogó előadást nyújtottam, hogy a testem nem bírta elviselni, és kikapcsolt. Ezt leszámítva, úgy tűnik, tényleg a teljes előadást végig kell csinálni, és nem csak a háromnegyedét. Úgyhogy holnap este bosszúból visszatérek” – idézte a népszerű művészt a Guardian.