2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Nemazalány volt a Zsiráf jelmeze alatt az Álarcos énekesben

Nemazalány volt a Zsiráf jelmeze alatt az Álarcos énekesben

Fluor Tomin kívül még az Álarcos énekes nyomozói is meglepődtek, amikor az adás végén kiderült, hogy a Zsiráf jelmez alatt Halastyák Fanni, művésznéven Nem­azalány rejtőzik, ugyanis csak Tomi tippelt rá.

A fiatal rapper-énekes három éve üstökösként jelent meg a hazai zenei élet égboltján, Petőfi Sándor című slágerét a fiatalok imádták, de az idősebb korosztály is idézte.

– Nagyon élveztem a műsort, nagy kihívás volt – kezdte a Blikknek Fanni. – Biztos vagyok benne, hogy a rajongóim meglepődnek majd, hogy a tévében látnak, mert én inkább az interneten vagyok ismert. Régóta vágytam már arra, hogy szerepelhessek egy ilyen nagy produkcióban, mindig is érdekelt ez a világ. Szeretnék a jövőben többet kamera előtt állni. Álmom, hogy szerepelhessek A Konyhafőnökben, évek múlva pedig akár műsorvezetőként is el tudnám képzelni magam.

Az énekesnő zenésztársai előtt is titkolta, min dolgozik.

– Akkor még nem Budapesten laktam, és állandóan hazugságokat kellett kitalálnom, hogy miért utazom megint, de minden alkalommal sikerült megúsznom a leleplezést – nevetett.

Indirekt/Blikk