KezdőlapCímlapNem tudják halottá nyilvánítani VV Fannit

Nem tudják halottá nyilvánítani VV Fannit

Novozánszki Fanni, a ValóVilág című valóságshow egykori játékosa 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt, a holtteste azóta sem került elő, így hivatalosan halottá sem tudják őt nyilvánítani.

A gyászló család tehetetlenül áll a helyzet előtt, ugyanis Fanni 5 évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, és azóta sem került elő. Több nyom is B. László vádlotthoz vezetett, ám ő csak a lány elrablását ismerte el, a gyilkosságot a mai napig nem vallotta be. A család jogi képviselője szerint csak akkor tudják halottá nyilvánítani a lányt, amikor májusban lezajlik majd a másodfokú tárgyalás. Arra azonban még hónapokig kell várni, így a szülők nem tudták elindítani a hagyatéki eljárást sőt, síremléket sem emelhettek a gyermeküknek.

– Jelenleg várjuk, hogy kitűzze a bíróság a másodfokú tárgyalást, ami véleményem szerint május körül lesz esedékes. Szerettük volna a családdal közösen elérni, hogy végre halottá nyilvánítsák Fannit. Ehhez a polgári bíróság előtt – amely tárgyalja az ügyet – nyilatkoznia kell annak a személynek, aki utoljára látta élve a lányt. Esetünkben ez a személy B. László, aki nyilván nem fogja azt mondani, hogy halott a lány, hiszen akkor bevallaná, hogy ő ölte meg – fejtette ki dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

A férfit négy és fél évig tartó nyomozati munka, majd egy tárgyalássorozat végén tavaly nyáron életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, dacára annak, hogy máig nincs meg a holttest.