2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Nem semmi: Dallos Bogi 700 ezres ruhában ment bulizni

Nem semmi: Dallos Bogi 700 ezres ruhában ment bulizni

Minden szem Dallos Bogira szegeződött két napja, amikor az Operaházba egy pompás, fekete ruhában érkezett. Az énekesnő több posztot is közzétett a földig érő darabról, amelyben teljességgel ragyogott. Most megtudtuk, mennyibe is került az a modell, amit magára öltött a különleges este alkalmából.

Puskás Peti és felesége, Dallos Bogi rendszeresen tölt minőségi időt együtt, ugyanis fontosnak tartják, hogy megmaradjon a tűz és a szikra a kapcsolatukban. Két napja a sztárpár Rácz Jenővel és kedvesével, Gyuricza Dórival vett részt egy rendkívül impozáns eseményen az Operaházban. A dupla randin nagyon jól szórakoztak, gyönyörű helyszínen vacsorázhattak az elegáns rendezvény keretein belül.

Az énekesnőt már nem egy követője faggatta azzal kapcsolatosan, hogy honnan van az a csodálatos fekete ruhaköltemény, amelyben megjelent a férje oldalán. A hosszú, pillangómintákkal ellátott estélyi ruhában kétségkívül elbűvölően festett a csinos előadó. Mint kiderült, a Daalarna RBL 707-es modelljét viselte, amely egyik olvasónk figyelmét is felkeltette, így megérdeklődte a szalontól, hogy mi az az ár, amennyiért ebben a darabban tündökölhet.