2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Ezt nézze - Megmutatta magát smink nélkül Herceg Erika, az X-Faktor mentora

Ezt nézze – Megmutatta magát smink nélkül Herceg Erika, az X-Faktor mentora

Herceg Erika nemegyszer bizonyította már a tévéképernyőn, illetve magazinok címlapjain, hogy milyen csinos alakja, megnyerő külseje és gyönyörű arca van. Nem újdonság, hogy szinte bármit felvesz, bármit ráadnak, az jól áll neki. Az viszont igen, hogy smink nélkül mutatja meg az arcát, ezúttal pedig éppen ez történt!

Az X-Faktor idei évadának női mentora, Herceg Erika már többször is beszélt arról, hogy nem titkolja, milyen testrészei vannak megcsináltatva. A kárpátaljai származású énekesnőt az iskolában régebben többször is csúfolták, most már viszont ő mutat példát a magabiztosságával és a kisugárzásával megannyi fiatalnak.

A csinos énekesnő elmondása szerint nyolc éve rendszeresen szépészeti beavatkozásoknak veti alá magát: évente kétszer jár mezoterápiás és biorevitalizációs kezelésekre, ezenkívül pedig a melle is meg van csináltatva, de úgy gondolja, 40 felett az arca miatt is kés alá fekszik.

A bevállalós előadó tökéletes testéből nemrég festővászon lett, amikor is rajta festették meg a művész magára öltött fehér ruháját. Hiába néz ki mindig fantasztikusan a képernyőn, Erika most azt is vállalta, hogy felfedje a smink nélküli arcát, így jól látszódtak a természetes vonásai egyaránt. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg magáról a teljesen natúr képet, melyhez ezt a szöveget írta:

Smink nélkül… és akkor mi van? – olvasható a történetében.