2021.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Nem lesz ott Kandech Evelyne temetésén az édesapja: nincs pénze iderepülni Afrikából

Nem lesz ott Kandech Evelyne temetésén az édesapja: nincs pénze iderepülni Afrikából

Kandech Evelyne édesapja nem tud ott lenni szeretett lánya temetésén. A gyászoló férfi elárulta, hogy lánya még előle is titkolta betegségét, ő pedig teljesen összetört a tragédia óta, szinte képtelen aludni.

Mint a Blikk is beszámolt a szomorú hírről, Kandech Evelyne a múlt hétvégén hunyt el, mindössze 37 évesen. A Megasztár egykori versenyzője, aki titokban küzdött a betegségével, végig hitt a gyógyulásában.

Édesanyját néhány éve vesztette el, édesapja pedig a távoli Sierra Leone köztársaságban él. Utoljára egy műsorban találkoztak egymással, amikor a csatorna segített neki kiutazni az édesapjához, akit Evelyne születése után hazarendeltek katonának, s végül ott is telepedett le és alapított új családot. Ettől függetlenül igyekezett tartani a kapcsolatot legidősebb lányával.

– Nagyon szerettem a lányomat, fáj, hogy alig volt időnk egymásra. Így hozta az élet. Ezt életem végéig bánni fogom – mondta a Borsnak a gyászoló férfi, aki felidézte az utolsó beszélgetésüket is.

– Említette, hogy van egy betegsége, de azt hittem, tényleg csak egy semmiségről van szó. Valószínűleg nem akarta, hogy a testvéreivel izguljunk miatta – mesélte Ahmed.

– Amióta tudom, hogy a legnagyobb lányom nincs többé, képtelen vagyok nyugodtan aludni. Állandóan rá gondolok. Azon jár az eszem, vajon miért alakult így az életünk. Minden vágya az volt, hogy még egyszer találkozzunk az életben, átöleljük egymást, de a sors kegyetlen volt hozzánk, mert ez már nem adatott meg nekünk – árulta el szomorúan az apa, aki nem tud ott lenni lánya temetésén.

– Sajnos, nem tudok elmenni a temetésére, hiszen nem állok úgy anyagilag, hogy ki tudjam fizetni az utazást – mondta a gyászoló apa, aki hozzátette: bár földrajzilag távol éltek, legnagyobb lányával lelkileg nagyon közel álltak egymáshoz.