2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Nagyon rossz állapotban van Christina Applegate - Nem fog többé színészkedni

Nagyon rossz állapotban van Christina Applegate – Nem fog többé színészkedni

Nehéz döntést kellett meghoznia Christina Applegate-nek: diagnosztizált betegsége miatt úgy döntött, felhagy a színészettel.

Az amerikai színésznő 2021-ben állt elő azzal, hogy szklerózis multiplexet diagnsztizáltak nála. A súlyos autoimmun betegség a központi idegrendszert támadja, végső soron pedig rokkantsághoz is vezethet. Christina Applegate a betegség következtében 18 kilót hízott, és bot nélkül nem képes járni.

„Valószínűleg ez az utolsó díjátadóm színészként, úgyhogy ez elég nagy dolog” – mondta az 51 éves Applegate a Los Angeles Timesnak adott interjújában a február végén esedékes SAG-gáláról, ahol a Halott vagy című sorozat harmadik évadában nyújtott alakításáért jelölték díjra.

„Jelenleg el sem tudom képzelni, hogy reggel 5-kor keljek fel, majd 12-14 órát töltsek egy forgatáson. Ez jelenleg nincs bennem” – fogalmazott a Rém rendes család sztárja. Bár a színészettel fel kell hagynia, ám a tervei szerint a jövőben többet szeretne szinkronmunkákkal foglalkozni, amelynek a segítségével képes lenne eltartani önmagát és a lányát.