2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Hoppá: pénzért bárki megnézheti a meztelen Molnár Anikót

Hoppá: pénzért bárki megnézheti a meztelen Molnár Anikót

Molnár Anikó úgy döntött, új dologban próbálja ki magát: saját OnlyFans-oldalt készít, ahova a meztelen képeit kívánja feltölteni, amellyel az a célja, hogy megmutassa, 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test.

Anikó már többször posztolt az Instagram-oldalára posztolt kihívó képeket, amelyek főleg a férfi követői között örvendtek népszerűségnek. A gyakran provokáló vagy szexre felhívó kommentek azonban egyáltalán nem tántorítják el.

„Legutóbb egy olyan fotót töltöttem fel az Instagram-oldalamra, ahol félmeztelen vagyok, és csak egy napszemüveg van rajtam. Nyilván nem látszik semmi belőlem, de sejteni lehet, hogy nincs rajtam ruha” – nyilatkozta a Borsnak Molnár Anikó. „Elképesztő, hogy milyen mennyiségű és tartalmú kommentek érkeztek. Tömegével jöttek az üzenetek: van, aki csak beszélgetni szeretne velem, volt, aki vacsorázni vitt volna, mások pedig közelebbről is megismertek volna… ha finom akarok maradni”

A férfiakból még mindig óriási érdeklődést vált ki az egykori ValóVilág-szereplő, amit kihasználva pénzt is tudna keresni. Ehhez az első lépéseket már meg is tette: regisztrált az OnlyFans oldalára, ahol előfizetők számára tud szexuális tartalmat gyártani.

„Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek. Hamarosan új vizekre evezek. Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test” – mondta Anikó.