2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Nagy volt az ijedelem: allergiás rohamot kapott Tóth Vera a Konyhafővök VIP...

Nagy volt az ijedelem: allergiás rohamot kapott Tóth Vera a Konyhafővök VIP stúdiójában

Nagyon ijesztő pillanatnak lehettek tanúi Konyhafőnök VIP nézői, miután a piros csapat egyik játékosa, Tóth Vera allergiás rohamot kapott az egyik ételtől.

Most kivételesen nem azért volt szükség orvosra a Konyhafőnök VIP-ben, mert valaki csúnyán megvágta magát, ennél néhány fokkal félelmetesebb jelenetek játszódtak le a műsor tegnap esti adásában. Tóth Vera ugyanis rosszul lett, miután ételallergiája ellenére megkóstolta a rákot és polipot tartalmazó fogását, ami – az apró mennyiség ellenére is – azonnal megtette a hatását. 

  • Sajnos, belenyaltam a rákba és a polipba, úgy, hogy full allergiás vagyok mindegyikre. Tudom, ez nagyon gáz, elkezdett kaparni és dagadni a mandulám, ezért a doktor bácsit megkértem, hogy mielőtt megfulladnék vagy bármi probléma lenne. Ez nem az én napom. Olyan az egész napom, amilyen nem szeretnék lenni: béna konyhafőnök vagyok és kripli” – mesélte Vera az rtl.hu videójában, akinél 5 perccel a kóstolás után jelentkeztek a tünetek, a videó végén azonban biztosított róla mindenkit, hogy már jobban van, és újra rendesen kap levegőt.