2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Nagy Réka váltja Gelencsér Timit az Exatlonban

Nagy Réka váltja Gelencsér Timit az Exatlonban

A január 3-án startol a TV2 népszerű extrém sport-realityje, az Exatlon. Korábban már bejelentették, hogy kik fogják képviselni a Kihívók és a Bajnokok csapatait, most pedig az is kiderült, hogy ki lesz a műsor új riportere.

Az Exatlon egy minden eddiginél különlegesebb évaddal indítja az évet. Az Exatlon All Starban régi, ikonikus versenyzők fognak visszatérni a Kihívók és Bajnokok csapataiba egy mindent eldöntő versenyre. Ezenkívül teljes új műsorvezetőt és riportert is kap a népszerű sport-reality.

Az Origo megtudta a TV2 Csoport programigazgatójától, Fischer Gábortól, hogy az Exatlon riportere Nagy Réka lesz. Rékát legutóbb a képernyőn a Dancing with the Stars második évadában láthatták a nézők, ahol Hegyes Bercivel táncolt, és a nyolcadik kiesők voltak.

“Gelencsér Tímea az első évadban versenyzőként vett részt az Exatlon Hungary-ben, az utóbbi két évadban pedig riporterként faggatta a játékosokat. Azóta láthatták a nézők a Dancing with the Stars-ban, amit megnyert, majd a show háttérműsorának háziasszonya volt. Jövőre új kihívások várnak Timire a csatornánál, ezért az Exatlon Hungary All Star riportereként Nagy Rékát láthatják majd a nézők” – nyilatkozta az Origónak Fischer Gábor.

Hozzátette, hogy a műsorvezető kiléte majd csak az Exatlon Hungary All Star első adásában fog kiderülni.

Nagy Réka izgatottan nyilatkozott az új munkájáról:

„Hatalmas kihívás ez nekem, amiért nagyon hálás vagyok. A korábbi műsorvezetői, riporteri tapasztalataimból igyekszem majd meríteni, de alapvetően is nyitott, érdeklődő embernek tartom magam. Izgalmas lesz látni a versenyzők fejlődését, van egy-két karakter, akire nagyon kíváncsi vagyok. Az érdekel leginkább, hogy mentálisan, fejben ki lesz a legfelkészültebb, szerintem ez fog sok ponton dönteni.”

Réka azt is elárulta, hogy modellkedése során többször is előfordult, hogy hónapokig volt távol a  családjától, így nem aggódik amiatt, hogy egy kis időre a Dominikai Köztársaságba kell költöznie. Továbbá hozzátette, hogy a profi stáb mellett biztos kezekben érzi magát, és nagyon várja, hogy a műsorvezetővel együtt éljék át az új kalandokat.