2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Nádai Anikó megvédte a félrelépéssel vádolt párját

Nádai Anikó megvédte a félrelépéssel vádolt párját

Nádai Anikó magyarázkodni kényszerült, miután férjét, Hajmásy Pétert erős vádak érték. Az apuka ugyanis szombaton tartotta a tejfakasztó buliját, melyen egyesek szerint kissé túlságosan is kirúgott a hámból. Sokan arra gyanakodtak, hogy félrelépés is történt a partin, ezért rengeteg figyelmeztetés érkezett Anikóhoz.

A fiatal anyuka azonban most egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban egyszer és mindenkorra tisztázta a dolgokat. Leszögezte, hogy ez csupán egy buli volt, melyre már igazán szüksége volt Péternek. Hangsúlyozta továbbá, hogy férje csodás apuka, és szó sincs arról, hogy magára hagyta őt.

“Kedves mindenki! Megkaptam én is a ‘pikáns’ képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen… Előfordulnak. Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn.

Kérek mindenkit, aki ‘jót akar’, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek. hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!!

0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is elengedem!” – fogalmazott Anikó az Instagramon.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia, Alex még két hetes sincs, a kicsi július 19-én jött világra, császármetszéssel. Az újszülött baba és Anikó remekül vannak, így hamar hazatérhettek a kórházból. A szerelmeseket hatalmas örömmel tölti el a szülői élet, ez látszik abból is, hogy rendszeresen posztolnak a babázásról, amióta a pici megszületett.