KezdőlapCímlapMűteni kellett a magyar sztárt

Műteni kellett a magyar sztárt

Alig tudta mozgatni a kisujját, ezért műteni kellett Gergely Róbertet.

– Bal kezemen a kisujjamat nem tudtam a többivel együtt kinyitni, ezt oldották meg egy kisebb műtéttel. Hiába az ember nem használja a bal kisujját semmire, egy idő után zavaró, hogy nem tudja kinyújtani – árulta el a Vasárnapi Blikknek Gergely Róbert. A színész sajnos jól ismeri már ezt a betegséget. 

Fotó: Facebook

– Pattanó ujjnak hívják, ami azt jelenti, hogy az idegek beszűkülnek, emiatt nem működik jól. Nem ez volt az első ilyen élményem, sajnos már negyedszerre műtötték a kezemet ugyanezzel a problémával, csak másik ujjamat – mondta a színész, aki saját bevallása szerint jó beteg.

– Én az a típus vagyok, aki hamar felkeresi az orvosát, mert úgy vagyok vele, jobb időben a végére járni, mi a probléma. Szerencsém van, mert az orvosom jó barátom is, dr. Szokol Miklós, akiben teljesen megbízom. Kérdeztem tőle, megelőzhető-e ez a betegség akár életmódváltással, de azt mondta, sajnos nem. Egyes embereknek hajlama van erre a pattanó ujjra, nekem pechem van, és tenni sem tudok ellene – mondta szomorúan Gergely Róbert. A színészt a baleseti sebészeten látták el, helyi érzéstelenítéssel egy rövid műtét során egy apró bevágást ejtettek a kezén írja a Blikk.

– Úgy voltam vele, hogy csináljuk meg most a műtétet, mert hamarosan bemutatóm lesz. A munkámat el tudom látni így is, most is zajlik a próbafolyamat, de nem szeretnék március 19-én kötéssel a kezemen a közönség elé állni – tette hozzá. Gergely Róbertet a napokban műtötték, most még kötözésre jár, de egy hónap múlva reményei szerint már nyoma sem lesz a történteknek.