KezdőlapCímlapMuri Enikő és Tóth Szabi búcsúzott a Nyerő Párostól

Muri Enikő és Tóth Szabi búcsúzott a Nyerő Párostól

Muri Enikőnek és Tóth Szabinak kellett távozni az RTL Klub Nyerő Páros című műsorából.

A sztárpár sok haragost szerzett a villában, mégis hatalmas élményként tekintenek a játékra, és semmit nem csinálnának másként.

– Egy pillanatát sem bánjuk a műsornak, mert mi ezt végig élveztük. Ha újra kezdenénk, mindent újra így csinálnánk. Úgy gondolom, ez egy taktikai játék. A miénk az volt, hogy az első pillanattól elkezdtünk figyelni a többiekre, hogy kinek mi az erőssége, a gyengesége – fogalmazott a kiesés után Szabi, aki hozzátette: a bent töltött idő semmit nem változtatott a kapcsolatukon.

– Újat nem adott a műsort, nem lepődtünk meg semmin. Ugyanúgy töretlenül szeretjük egymást. Nekünk tényleg az volt a fontos, hogy bemenjünk és játszhassunk. Imádtuk a villalétet is, mert nagyon társasági emberek vagyunk. Szeretünk új kapcsolatokat kötni, beszélgetni másokkal.

Bár a Sugarloaf tagjai sok élménnyel gazdagodtak, bőven kijutott nekik a feszült helyzetekből is. Szabinak Young G Bécivel volt a legnagyobb vitája, Enikőnek pedig Hódi Pamela okozta a legnagyobb csalódást, akivel vitába is keveredtek.

– Valami oknál fogva én Pamelának nagyon örültem, amikor megláttam a férjével. Követtem már őt az Instagramon, és úgy éreztem, tudok vele azonosulni. Aztán a napok teltével rájöttem, hogy nincs közös témánk. Nekem ő okozta a legnagyobb csalódást– jelentette ki az énekesnő.