2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Molnár Gusztáv elvonóra megy: "Egy évre eltűnök"

Molnár Gusztáv elvonóra megy: “Egy évre eltűnök”

Molnár Gusztáv a botrányai után igencsak eltűnt az utóbbi időben. A Drága örökösök színészének pár éve egy gyors lejtmenet kezdődött az életében: alkoholproblémákkal küzdött, sokat járt elvonóra, de végül mindig feladta. Ráadásul a házassága sem állta ki a próbát, hiszen a felesége, Vivien nemrég elhagyta őt.

Molnár Gusztáv elárulta, jelenleg szörnyű állapotban van, de lehetséges, hogy véget tud vetni ennek a lejtmenetnek: úgy véli, rendbe tudja hozni az életét.

A színész az elvonók elhagyását mindig azzal indokolta, hogy úgy érezte, nem megfelelő az intézmény, ahol kezelték. Most azonban rátalált egy helyre, amihez nagy reményeket fűz, és úgy tervezi, hogy egy egész évet ott tölt majd.

A legutóbbi hely inkább egy munkásszállóra hasonlított, nem felelt meg, nem éreztem, hogy megkapom azt a szakmai segítséget, amire szükségem van. Egy gondozóval jóba lettem, és ő ajánlotta ezt a komoly helyet, ahová két óra múlva végleg bevonulok. Egy évre eltűnök – jelentette ki Molnár, aki az ország egyik legjobb elvonójára kerül, ahol igencsak szigorú szabályok vonatkoznak a betegekre.

„Elindultam egy új élet felé, ez tényleg egy profi hely. Az első két hónapban teljes izolációra számíthatok. Még nem fogtam föl, hogy két óra múlva eltűnök, és semmit sem fogok tudni a külvilágról, a fiamról, a családomról. 0-24-ben be lesz osztva az időm, ami biztosan segít majd. Mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök. Mostanában besokalltam ettől a sok hírtől, a napokban is rosszul lettem a vonaton. Fizikailag lerobbantam, kell az újraindítás. Kopaszodok, 30 kilót fogytam. Le kell ülepedniük a dolgoknak, mert szeretnék bizonyítani a családomnak, a barátaimnak, sokan szurkolnak nekem” – mesélte.