KezdőlapCímlapMolnár Gusztáv elvesztette a munkáját is a labilis idegállapota miatt

Molnár Gusztáv elvesztette a munkáját is a labilis idegállapota miatt

Nehéz napokat tudhat maga mögött Molnár Gusztáv. Mint arról beszámoltunk, a színész otthonában pár napja rendőrök, mentők jártak, mert öngyilkossággal fenyegetőzött, nem sokkal később pedig a munkáját is elveszítette.

A Drága örökösök sztárja a Blikknek mesélt arról, hogy bipoláris depresszióval ­diagnosztizálták. Ám úgy tudják, nem tájékoztatta a munkaadóját mentális állapotáról, vagyis, hogy a mostani időszakban mennyire labilis. A színész az 1848 eseményeit feldolgozó filmben, a Most vagy soha című alkotásban kapott szerepet, ám értesülésük szerint a munkaviszonya nemrégiben közös megegyezéssel megszűnt.

– Úgy tudom, behívták a vezetők és megkérdezték az állapotáról. Guszti nem is próbálta tagadni, tudta, hogy értelmetlen lenne. Mivel ő és a film készítői is tudják, hogy egy forgatás rengeteg megterheléssel, adott esetben hosszú munkanapokkal, kevés pihenéssel jár, úgy döntöttek, nem folytatják együtt. Azt halottam, pár napot már dolgozott, azért kapott is pénzt, így nem távozik üres kézzel a produkciótól – mesélte a film egyik munkatársa.

Megkeresték a film készítőit is az üggyel kapcsolatban.

„A Most vagy soha! produkció alkotói sajnálattal értesültek a Molnár Gusztávval kapcsolatos hírekről. Természetesen személyesen egyeztettek a színésszel, és a megbeszélés során arra a közös megállapodásra jutottak, hogy Molnár Gusztáv visszaadja a filmbeli szerepét. Az elkövetkező időszakban elsősorban a gyógyulására koncentrál, illetve a családja körében szeretne több időt tölteni. A film készítői mielőbbi jobbulást kívántak Molnár Gusztávnak. A színész és a produkció közti szerződés részletei a két félre tartozó, nem nyilvános adatok. A helyettesítése kapcsán zajlanak az alkotók körében az egyeztetések” – írta Langó Károly sajtós.

A Blikk infor­má­ció­ja szerint Molnár Gusztáv közel egyéves kihagyás után ismét esélyt és lehetőséget kapott arra, hogy az RTL Klubon látható sorozatban szerepeljen. Bár ott még nem kezdett el forgatni, azt egyelőre nem tudni, hogy az újabb botrány után lesz-e rá lehetősége, s a készítők továbbra is bizalmat szavaznak a színésznek. Tavaly a már elkészült Hotel Margaret-epizódokból is ki kellett vágni a jeleneteit, miután gyermekbántalmazás gyanúja merült fel vele kapcsolatban.

– Jelenleg nem dolgozunk Gusztival, ettől függetlenül nagyon remélem, hogy hamarosan javul majd az állapota – mondta Hámori Barbara, több RTL-es sorozat megalkotója.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn rendőrt és mentőt hívták Molnár Gusztáv otthonához, miután a színész azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Az eset után azt mondta lapunknak, hogy bipoláris depresszióval diagnosztizálták, labilis állapotának oka pedig az, hogy csak felügyelet mellett láthatja fiát, Benedeket. A gyámhatóság azután rendelt el felügyelt láthatást, miután a gyanú szerint a színész erősen ittas állapotban többször megütötte gyermekét. A gyámügyi eljárás még folyamatban van.

Indirekt/Blikk