2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap Gyász: elhunyt a Jóbarátok színésze

Gyász: elhunyt a Jóbarátok színésze

67 éves korában meghalt Mike Hagerty amerikai színész, akit a nézők leginkább a Jóbarátok című sorozatból ismerhettek. Halálának oka egyelőre ismeretlen.

Hagerty-t leginkább a Jóbarátokban és a Somebody Somewhere című HBO sorozatban láthatták a nézők. A színész május 5-én halt meg Los Angelesben, 67 éves korában. Halálának oka egyelőre nem ismert.

Bridget Everett, aki Hagerty lányát alakította a Somebody Somewhere című sorozatban, megindító üzenettel emlékezett a színészre.

„Szerettem Mike-ot abban a pillanatban, amikor megismertem őt. Annyira különleges volt. Odaadó, vicces, olyan volt, mintha évek óta ismertem volna. Le vagyunk döbbenve, hogy elment. Mike-ot a Somebody Somewhere teljes szereplőgárdája és stábja imádta. Gondolataink a feleségével és a családjával vannak” – írta a közösségi oldalán.

Hagerty talán legismertebb visszatérő szerepéről volt híres, Mr. Treeger épületfelügyelőt alakította a Jóbarátokban – olvasható az E! News oldalán.

Hagerty halálának bejelentése után a Somebody Somewhere producere, Jay Duplass egy szívből jövő Twitter-bejegyzésében emlékezett meg a színészről.

„Mike Hagerty nagyszerű színész és nagyszerű ember volt. Hiányozni fogsz. Örökké a szívünkben élsz” – osztotta meg a gondolatait Jay.