2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Molnár Gusztáv drámai vallomása

Molnár Gusztáv drámai vallomása

A Drága örökösök sztárja könnyek között elevenítette fel azt az augusztusi napot, amikor utoljára láthatta gyermekét.

Tönkrement család, elveszített gyermek, kettétört karrier: Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárja most megtörte a csendet, és elmesélte, mi történt velük augusztus közepén – akkor a színészt volt párja, gyermekének anyja azzal vádolta meg, bántalmazta közös gyermeküket. Molnár Gusztáv elmondása szerint azóta elvesztette munkáját, fiával sem találkozhatott. De mégsem ezt bánja legjobban – írja a Jakupcsek Night műsorban nyilatkozó színész drámájáról a Naphire.hu.

A színész felidézte azt a bizonyos napot, augusztus 14-ét, amikor vesszőfutása elkezdődött. Így emlékezett a műsorban:

Volt egy vitánk az autóban, és azt mondta: hülye vagy és anyának igaza van. És kapott tőlem egy pofont! – elevenítette fel könnyek között a történteket, hozzátéve: “Én azóta nem láttam a fiamat”

Molnár Gusztáv szerint azonban mégis az bántja legjobban, hogy a gyermek szemtanúja volt annak, amint apja és anyjának új párja összeverekszik.

“Összeverekedtünk az új kapcsolattal, Ildikó új párjával. A gyerek előtt. A gyereknek végig kellett néznie, hogy az anyja is odajön, lökdösődik, hogy… Ilyen undorító dolog történt! Halálosan szégyellem magam, hogy ezt a fiamnak meg kellett élnie” – mesélte.

A színész elmesélte, több feljelentés is született ellene, többek közt zaklatásért, a gyermektartás fizetésének elmulasztásáért, de rendületlenül hisz abban, hogy egyenesbe jöhet az élete, és újra színpadra állhat majd – most azonban bútorszállítóként fog dolgozni.