2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Mi történhetett: Nem áll szóba egymással Bangó Margit és Emilio

Mi történhetett: Nem áll szóba egymással Bangó Margit és Emilio

Tina férje az elmúlt húsz évben nagyon szoros kapcsolatot ápolt a világhírű énekesnővel, éppen ezért elképzelhetetlen, hogy ha minden rendben van közöttük, ne vegyen részt a legendás nagymama búcsúkoncertjén.

Bangó Margit Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol számos vendégelőadó is fellép majd, ám a koncerten közreműködők között már nem láthatjuk Emilio nevét.

Bors szerint a művésznő unokájának férje és Bangó Margit között megromlott a viszony: a legendás énekesnőt állítólag Emilio úgy megsértette, hogy az látni sem akarja többé.

Részleteket nem mondhatok, de annyit elárulok, hogy tiszteletlen volt Margittal, amit semmilyen körülmények között nem tolerál az énekesnő. Most mosolyszünet van, ami enyhe kifejezés arra az indulatra, ami Margitban forr, és ennek egyenes következménye, hogy Emilió nem vehet részt a világhírű énekesnő életének utolsó nyilvános eseményén, a búcsúkoncertjén – idézi a napilap informátorát.

Emilio eddig szinte mindenhol szerepelt, ahol Bangó Margit megfordult, hiszen nem csak elképesztő tehetség, de egyben családtag is, ám úgy fest, a legendás nagymama búcsúkoncertjén nem kap lehetőséget.

– Nem leszek Magyarországon a koncert időpontjában. Egy remek szerződést írtam alá még a pandémia előtt, egy 64 állomásos turnén veszek részt – magyarázta Emilio, aki arra kérdésre nem adott választ, hogy mi az oka annak, hogy eredetileg szerepelt a műsortervben, majd később eltűnt onnan.

Bangó Margit nem kívánta kommentálni az értesüléseket.