2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Mi történhetett Alekosszal: elköszönt mindenkitől a közösségi oldalán

Mi történhetett Alekosszal: elköszönt mindenkitől a közösségi oldalán

A realitysztár mindenkitől elbúcsúzott.

Rejtélyes posztot osztott meg a közösségi oldalán Nagy Alekosz. A ValóVilág negyedik szériájának győztese az elmúlt hónapokban kizárólag a politikával foglalkozott bejegyzéseiben, ám a napokban visszatért ahhoz, ami a legközelebb áll hozzá, ez pedig a „csajozás”.

Az egykori villalakó tegnap meg is hirdette, hogy luxustinikkel, azaz 18-25 év közötti hölgyekkel szeretne ismerkedni, a bejelentését követően pedig egy korábbi párkapcsolatáról írt meglepően őszinte sorokat, ám azt nem árulta el, melyik volt párjára emlékezett meglehetősen szívszorító módon.

„Életem legszabadabb, legszabadosabb, legnyíltabb, legfelszabadultabb, legkommunikáció kompatibilisebb élményét nyújtotta, minden szinten és minden értelemben… Sem előtte, sem utána olyan szintű együtt alvást, mint amit vele átélhettem, soha, senkivel nem élhettem át. És most leghatározottabban csak az alvásról beszélek. A férfi és nő közötti kapcsolatok legerősebb együvé tartozása ez, eldönt és meghatároz mindent. Nekem vele a legmeghatározóbb volt ez. (is)!” – írta Alekosz, majd pár órával később a közösségi oldalán végleg elbúcsúzott követőitől, akik teljesen értetlenül állnak a történtek előtt.

Alekosz 21 órával ezelőtt osztotta meg a meglepő bejegyzést, azóta pedig nem adott magáról életjelet.

Indirekt/Blikk