2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Mesés helyen nyaral az Exatlon szerelmespárja

Mesés helyen nyaral az Exatlon szerelmespárja

Pap Dorci és Esztergályos Patrik kapcsolatának nem jósoltak nagy jövőt az Exatlon nézői, azonban ők rácáfoltak erre, hiszen már hónapok óta boldogok. Most egy romantikus nyaralásra utaztak el.

Nagy port kavart az idei Exatlonban, amikor kiderült, hogy Pap Dorci és Esztergályos Patrik egy párt alkotnak. A Kihívó lányt sokan elítélték emiatt, mivel korábban már együtt járt egy stábtaggal, és többen úgy gondolták, hogy csak kihasználná a Bajnok fiút. Kapcsolatuk azonban erősebb, mint valaha, szinte teljesen elválaszthatatlanok egymástól. Bár az összeköltözés már korábban is szóba jött náluk, és Dorci sokat utazik fel Budapestre Patrikhoz, azt egyelőre nem tudni, hogy már összebútoroztak-e a közös fedél alá.

Az Exatlon sztárpárja ezúttal egy egzotikus helyre utazott el nyaralni, ugyanis Spanyolországban romantikáztak. Jól kivehető a közösen megosztott tartalmaikból, hogy mennyire odavannak egymásért. A Paradicsomból tettek ki szerelmes fotókat, melyen Dorci Patrik ölében ül néhány puszi elcsattanása közben.

Természetesen a romantikus tengerparti sétát sem hagyhatták ki, összekulcsolt kezekkel vonultak végig a homokos strandon.

@papdorci_ 💛 #foryou #foryoupage #fyp #nekedbe #loveyou #couplegoals #holiday #spain #beachvibes ♬ So Good – Halsey