2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Meneküljön, ki merre lát: Kiszel Tündével akar énekelni Emilio

Meneküljön, ki merre lát: Kiszel Tündével akar énekelni Emilio

Az énekes és családja jó barátságot ápol Kiszel Tündével, akinek legújabb naptára annyira elvarázsolta Emiliot, hogy azt tervezi nemcsak klipjében szerepelteti majd a naptárdívát, de énekre is bírja.

Megihlette Emiliot az a naptár, amelyet Kiszel Tünde legújabb fotói díszítenek és amelyet maga a naptárdíva dedikált neki. Az énekes úgy érzi, nemcsak a 2022-es kalendárium, de megálmodója is kiemelt figyelmet érdemel.

Ez a második naptárunk Tündétől, az előzőt is nagy becsben tartottuk, az is nagyon tetszett. Ez a mostani viszont még jobban sikerült szerintem. Tünde nagyon jó formában van, szerintem ezt az egész világnak látnia kell – mondta Emilio, aki bár maga is elgondolkodott egy hasonló fotózáson, mégis inkább a zenei vonalon maradna.

„Szöget ütött a fejembe, hogy csinálhatnék Tündivel egy videoklipet. Nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan énekel, ezért ha lesz kedve hozzá elviszem stúdiózni. Felénekelnénk egy dalomat és ha elégedettek leszünk a végeredménnyel készíthetnénk hozzá egy klipet is. Szerintem nagyot menne a közös produkciónk” – tette hozzá Emilio, akinek felesége csak a fejét fogta férje legújabb ötletét hallva. Emiliora néha rájön az ötperc, ennyi év távlatából én ezt már megszoktam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fárasztó az újabb és újabb ötlete, de tudom, hogy ezek jelentős része amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy is” – árulta el a Drága családomban Tina.