KezdőlapCímlapMegszületett Szegedi Fecsó és Bea közös gyermeke

Megszületett Szegedi Fecsó és Bea közös gyermeke

Ismét egy kisfiúval bővült a család, hatalmas a boldogság Szegedi Fecsóéknál.

Tavaly novemberben lapunk is beszámolt arról, hogy az üzletember kedvese kerekedő pocakkal kísérte el szerelmét a Sztárbox stúdiójába, Szegedi Fecsó pedig miután a ringben kiütötte Curtist, meg is ragadta az alkalmat arra, hogy bejelentse, a szőke szépséggel áprilisra várják második közös gyermeküket, akinek a nemét már akkor elárulták. Előző kapcsolataikból csak fiaik születtek, és az első közös gyermekük, Elliot, aki 2022 őszén született az Egyesült Államokban, szintén fiú lett. Bár Géczi Bea korábban elárulta, szeretett volna egy kislányt is, kiegyezik a fiús családdal is, mely most egy újabb jövevénnyel bővült.

A büszke édesanya hétfő reggel Instagram-oldalán egy kórházban készült fotóval jelentette a nagy hírt a kicsi születéséről, aki Szegedi Fecsóval már a második közös gyermekük, fiuk. A hírt az üzletember is megosztotta saját közösségi oldalán.

A babáról egyelőre mást nem lehet tudni, az viszont az influenszer posztjából már világossá vált, hogy ezúttal egy budapesti magánkórházban szült.