2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Megszólalt Vitray Tamás a titokzatos betegségéről

Megszólalt Vitray Tamás a titokzatos betegségéről

A hamarosan 90. életévét betöltő Vitray Tamás egészségi állapotáról nemrégiben aggasztó hírek érkeztek. A legendás tévés azonban most tiszta vizet öntött a pohárba.

A Blikk nemrégiben számolt be róla, hogy Vitray Tamást egy magánklinikán ápolják. A hír hallatán nagyon sokan kezdtek aggódni a tévés legendáért.

Akkor nem derült ki, hogy mi miatt kapott kezelést a kórházban Vitray Tamás, aki most a HOT magazinnak adott interjújában tiszta vizet öntött a pohárba betegségével kapcsolatban.

“Menjünk elébe az álhíreknek! Májusban egyik reggel arra ébredtem, hogy kis sebeket találtam a homlokomon. Gondoltam biztos éjszaka megcsíptek a pókok mert mindig nyitott ablaknál alszom. A bőrgyógyászom azonban azt mondta, nem csípések ezek hanem övsömör. Egy drasztikus kúrát írt föl, 50 kapszulát kellett öt nap alatt bevennem. Nagy meglepetésemre rögtön hatott a szer, mert a legtöbb embernél ez egy elhúzódó betegség. Kórházba nem kerültem, csak akupunktúrás kezelésre jártam szintén a betegség miatt. Különben köszönöm, megvagyok” – mondta Vitray Tamás, aki az interjúban elárulta azt is, hogy három éve választotta az egyedüllétet, ami az elején szorongással töltötte el, mostanra azonban megszokta és elkezdte élvezni a helyzetet ugyanakkor:

Nem zárom ki, hogy még társam legyen, de szerelemre már nem várok- árulta el Vitray a beszélgetés során.