2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Még Orbán Viktor is felköszöntötte a születésnapos Kikit

Még Orbán Viktor is felköszöntötte a születésnapos Kikit

Patkó Béla, azaz Kiki, a legendás énekes tegnap ünnepelte a születésnapját. A zenész rengeteg köszöntést kapott, ám úgy tűnik, az egyik jókívánságnak kiemelkedően örült.

Az Első Emelet énekese tegnap töltötte be a 65. életévét. A rajongók köszöntése mellett egy megtisztelő ajándékban is részesült. Kiki a születésnapja alkalmából egy nem mindennapi fotót osztott meg közösségi oldalán: a képen jól látszik, hogy két nagyon különleges tárgyat tart a kezében.

Az énekesnek a miniszterelnök, Orbán Viktor küldött születésnapi jókívánságot, a Máté Péter-díjas énekes pedig láthatóan hatalmas örömmel fogadta az ajándékot.

„Az idők változnak, de a stílus örök. Jól emlékszem, hogy annak idején mennyire magával ragadó volt az a fiatalos, pörgős zenei világ, amivel az Első emelet berobbant a köztudatba” – idézte fel az emlékeit Orbán Viktor a köszöntőjében.

„Köszönöm Mindenkinek a köszöntéseket, a sok jókívánságot és szeretetet. Ma olyan évszámot ünnepelek, amit még kimondani is sok! Maradjunk annyiban, hogy van bennem néhány ‘X’. A Ti köszöntéseteken kívül más megtiszteltetés is ért a mai napon. Orbán Viktor Miniszterelnök úr levélben köszöntött fel egy üveg bor kíséretében, amit Mindenki egészségére iszom majd. Köszönöm Neki és Nektek is, hogy gondoltatok rám!” – írta a népszerű énekes, Patkó Béla.