2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap MC Hawernek nincsenek nagy igényei csajozás terén

MC Hawernek nincsenek nagy igényei csajozás terén

Koczka Géza, ismertebb nevén MC Hawer éppen a csodálatos Olaszországban tölti napjait, méghozzá a tengerparton. A zenész a húga társaságában pihen a napsütötte országban, közben pedig arról mesélt, hogy hiányzik az életéből a szerelem.

MC Hawer nemrégiben osztott meg egy bejegyzést közösségi oldalán, melyhez egy régi fotót csatolt. A posztban leírta, hogy 40 évvel ezelőtti szerelmét, Ágnest keresi, ebben pedig követői segítségét kérte. Ám nemcsak ő esélyes: Hawer most az RTL Fókuszának elmondta, milyen nőt szeretne társnak abban az esetben, ha Ágnest nem találja meg.

Elmondása szerint nem szeretne már fiatalokkal randizni, hiszen az olyan kapcsolatokban egyfajta megfelelési kényszert érez, és úgy véli, 57 évesen ez már nem lenne élhető. Ezért leszögezte a pontos feltételeket:

„Keresnék viszonylag korban hozzám illő nőt, tehát maximum 10 évvel legyen fiatalabb, mint én. Legyen kicsit bolondos, bohókás, életvidám, szeressen utazni, szeressen élni, élvezze az életet, ne legyen piás, mert amióta nem iszom, nem bírom az alkoholistákat. Olyat keresek, aki a korát meghazudtolóan jól néz ki, nem érdekel, ha már egy kicsit szottyadt, nem ez a fontos. A szíve legyen tiszta, legyen ápolt, legyen normális fogsora, ne legyen büdös a szája, olyan dolgok, amik szerintem természetesek” – fogalmazott a zenész.