2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Mazsi az első karácsonyra készül Berki Krisztián nélkül

Mazsi az első karácsonyra készül Berki Krisztián nélkül

Tavaly volt az első karácsonya a kislányával, ám idén keserédes ünnepekre készül Berki Mazsi.

Teljesen más karácsonyra készül Berki Mazsi, mint 2021-ben, ugyanis ez lesz az első, amikor a férje nélkül kell helytállnia az ünnepek alatt. A kislányával szűk családi körben tölti majd a szeretet ünnepét.

– Örömteli várakozás, keserédes boldogság van a szívemben az ünnepet illetően. A karácsonyt a szeretteimmel fogom tölteni, azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak a szívemhez – nyilatkozta a Borsnak Mazsi.

– Tavaly volt az első közös karácsony a kislányommal, ő volt számunkra az igazi ajándék. Az idén ez annyiban lesz más, hogy Emma most már jobban megérti a dolgokat, nagyon tetszik neki a karácsonyfa, a fények, a világító szarvas a csillag… Úgy gondolom, jobban meg tudja majd élni az ünnepet, aminek nagyon örülök. Csak arra kell vigyázni, hogy a gömbök fent maradjanak a fán, mert nagyon szeret pakolni… – tette hozzá.

Berki Krisztián özvegye megfogadta, hogy idén minden másképp lesz, ugyanis tavaly abba a hibába esett, hogy az ünnepek előtt rengeteget dolgozott, emiatt nem tudta úgy megélni az ünneplést.

– Az idei karácsonyt egészen másképp szerveztem, mint a tavalyit. Az elmúlt évben nagyon sokat dolgoztam karácsony előtt, és egyszerűen nem tudtam úgy megélni az ünnepet a kislányommal, ahogy azt szerettem volna. Többé nem esem ebbe a hibába! Idén megfogadtam, hogy másként lesz. A gyermekünk már nem lesz kisebb, nem lesz fiatalabb, és én nem szeretném elvesztegetni az időmet és a perceinket, amiket együtt tölthetünk. Szeretnék kihasználni minden pillanatot, amit vele tölthetek, főleg a szeretet ünnepén – magyarázta az özvegy.

Arra kérdésre pedig, hogy milyen érzések vannak benne Krisztián elvesztése kapcsán, úgy felelt, hogy sokféle érzés kavarog benne, de azt, hogy pontosan mit érez, megtartja magának.