2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Másodszor mondta ki a boldogító igent ugyanannak a férfinek a megasztáros énekes

Másodszor mondta ki a boldogító igent ugyanannak a férfinek a megasztáros énekes

Másodszor mondta ki a boldogító igent Lakatos Yvette, méghozzá ugyanannak a pasinak. A Megasztár 5. szériájának felfedezettje megmutatta a nagy nap pillanatait.

A Megasztár gyönyörű énekesnője, Yvette egy évvel ezelőtt is oltár elé állt már mexikói szerelmével, ám akkor sokan lemaradtak a pár házasságkötéséről, így most megismételték a ceremóniát: Mexikóban is kimondták a boldogító igent.

Ám bekövetkezett minden menyasszony rémálma, mivel korántsem zajlott olyan zökkenőmentesen a második esküvő, mint ahogy kellett volna. Miután Yvette és családja Kanadában lakik, repülővel utaztak volna a férje szülőhazájába, de a rossz időjárás az útjukba állt.

Az időjárás nem engedte meg, hogy Yvették gépe felszálljon, így új tervet kellett kieszelniük. Végül sikeresen vették az akadályt: a tavaly januárban született kisfiukkal autóba ültek, majd átutáztak az Egyesült Államokat, hogy Mexikóba jussanak. Szerencsére még időben odaértek az oltárhoz, még újra kimondhatták – ezúttal több családtagjuk előtt – az igent.

A tehetséges énekesnő videóra vette a készülődés pillanatait, csodálatos menyasszonyi ruháját is megvillantva:

@yvettelakatos1 Mexican wedding❤️🇲🇽 #fyp #wedding #mexico ♬ Freakum Dress Intro – Mona