2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap Már edzeni is közösen jár Szabó Zsófi és Shane Tusup

Már edzeni is közösen jár Szabó Zsófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme bombaként robbant be a köztudatba. Amióta felvállalják nyilvánosan is, hogy együtt vannak, egyre több képet és videót tesznek ki egymásról a social media felületeikre.

Az Év Sportolója Gálán jelent meg először nyilvánosan párként Szabó Zsófi és Shane Tusup. A szerelmesek rendkívül jól mutattak egymás mellett a képeken. Bár már a karácsonyt is együtt töltötték, ez volt az első hivatalos esemény, ahova együtt érkeztek meg. Azóta az a hír is napvilágot látott, hogy Zsófi hét év után végre újból sorozat szerepet vállalt el, hiszen január 31-től az RTL Klub képernyőjén lesz látható a Hotel Margaret című krimiben.

Az álompár mindkét tagjának szerves részét teszi ki a sportolás az életében, ezért még edzeni is közösen járnak. A tegnapi nap például a budaörsi hegyekben voltak futni, túrázni. Mindketten posztoltak képet is az Instagramra róla, amint épp a csúcson járnak-kelnek. Este pedig már lovagló edzésen vett részt Zsófi, akit ezek szerint Shane is elkísért, mivel egy napig megtekinthető storyjában megjelölte és ennyit fűzött hozzá: “Imádom nap”. Szerelme pedig így nyilatkozott a napról:

“Egy egyszerűen tökéletes délután! Köszönjük a nagyszerű élményt Markocsán Sándor! Amikor két őrült edző találkozik, és minden tiszteletem a tiéd. Zsófi te pedig aki mindig inspirálsz!”

Indirekt/Blikk