2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Már csak négyen küzdenek A Nagy Ő-ben Árpa Attiláért

Már csak négyen küzdenek A Nagy Ő-ben Árpa Attiláért

Árpa Attila komoly döntés elé állította A Nagy Ő Bogiját és Mettáját, akik igazi barátok lettek a műsor forgatása alatt. Kiderült, hogy a két nőnek egymás között kell lemeccselnie, melyikük maradjon tovább versenyben. Bogi a drámai hírtől teljesen szétesett, nem tudta abbahagyni a zokogást.

Árpa Attila szívéért A Nagy Ő tegnapi részében már csak öten harcoltak tovább: Timi, Mimi, Natali, Metta és Bogi. Utóbbi kettő a villalét alatt olyan jóban lett egymással, hogy mindig örültek a másik sikerének, amikor Attilával randiztak. Ám a nap elején még nem sejtették, milyen szívszorító este elé néznek.

A Nagy Ő-nek ugyanis ismét döntést kellett hoznia, hogy melyik négy nővel akarja tovább folytatni az ismerkedést. A sors fintora, hogy a rózsaceremónia végén csupán Bogi és Metta voltak virág nélkül, viszont már csak egy szál rózsa volt a színész kezében.

Metta, Bogi, nagyon jó volt ma látni és hallani, milyen jó barátnők lettetek. Az, aki kettőtök közül, hazamegy, igazából már nyert egy barátot. Mi lenne akkor, ha most kivételesen ti ketten elvonulnátok és megbeszélnétek, hogy ha rajtatok múlna, ki menne haza és ki maradna… – vetette fel Attila.

A két lány félrevonult, ám Bogi nem bírta tovább, sírva borult Metta nyakába. Utóbbi azt mondta, azért nem engedte meg magának, hogy összeomoljon, mert akkor a barátnője még jobban megtört volna. Ezért próbált erős maradni, kijelentve: ezt nem nekik kell eldönteniük, hanem Attilának.

“Azért borultam ki ennyire, mert két olyan ember közül kellett választanom, akik közül mindkettő felé táplálok érzelmeket” – vallotta be könnyes szemmel Bogi.

Végül mégis a színész hozta meg a döntést, aki Bogit tartotta bent, vagyis Metta búcsúzott el a műsortól.

Így Timi, Mimi, Natali és Bogi küzdenek tovább Árpa szívéért.