2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Belföld Hétéves kisfiú álmát váltotta valóra Shane Tusup

Hétéves kisfiú álmát váltotta valóra Shane Tusup

Micsoda gesztus! Shane Tusup hihetetlenül szívmelengető ajándékkal lepett meg egy hétéves kisfiút, aki olyan OMSZ pólót szeretet volna, mint amilyen az edző is viselt korábban. Shane ráadásul személyesen ajándékozta meg a kis Domát, aki el volt ragadtatva az egész szituációtól.

Shane Tusup kritikus üzenetet kapott azzal kapcsolatban, hogy az Országos Mentőszolgálat “egyenruháját” hordta. Valaki felháborodott, majd panaszt tett az OMSZ-nél, és arra kérte őket, hogy lépjenek fel az ügyben, ráadásul még fotókat is küldött Tusupról.

A mentősök végül a Facebook-oldalukon tisztázták a történteket, és elmagyarázták, hogy Shane nem egyenruhát vett magára, hanem egy, a mentők arculatát viselő futópólót, amelyet az arany fokozatú támogatók kapnak, vagyis azok a személyek, akik rendszeresen támogatják a szervezetet. Köllő Babett egyébként szintén viselt ilyen pólót.

Úgy látszik, a tréner adakozó kedvében van, mivel most egy kisfiú álmát váltotta valóra azzal, hogy az övéhez hasonló pólót ajándékozott neki. Doma ugyanis már most tisztában van azzal, hogy ő is ezen a területen szeretne majd elhelyezkedni.

“A hétéves Doma mindent tud a mentőkről és mindig szeretettel integet a szirénázó mentőautóknak is. Már most tudja, hogy egy napon ő is az életmentő hivatást fogja választani, ezért gyűjti a mentős relikviákat is. Nagyon szeretett volna ő is olyan pólót, amit Shane Tusup kapott, apukája ezért levelet írt a mentőknek” – írta ki az OMSZ egy posztba, majd így folytatták:

Az életmentők annak ellenére is rögtön gondoskodtak az ajándékról, hogy ilyet csak az egyesületi tagok és az arany fokozatú támogatók kaphatnak. Autóba ültek és az iskolából kilépve lepték meg a kisfiút. Az Országos Mentőszolgálat Sportegyesületének pólóját ráadásul maga a sikeredző, a hozzá illő tornazsákot és más ajándékokat pedig Perta, a mentőszolgálat tiktok arca adta át. Gratulálunk! – állt a szövegben, melyet a megható videóhoz csatoltak.