KezdőlapCímlapMaksa Zoltán visszaköltözött a szüleihez

Maksa Zoltán visszaköltözött a szüleihez

Maksa Zoltán kiélvez minden pillanatot, amit 18 éves gyermekével tölthet, ugyanis a lánya hamarosan egyetemre megy.

Maksa Zoltán Karinthy-gyűrűs humorista 1990-ben, az akkori Humorfesztivált követően vált profivá a szakmájában. Korábban elmondta, hirtelen rengeteg ember ismerte meg a nevét, és kezdetben nehezen tudta kezelni a semmiből jövő népszerűséget: volt olyan, hogy akár 10 előadást is le kellett tolnia egy héten, viszont – pánikbetegként – nem viselte jól a túlhajszoltságot. A 62 éves humoristának a két házasságából két lánya született. Júlia Éva 35 éves, Mexikóban él, míg a kisebbik lánya, Boglárka, aki betöltötte a 18-at, az érettségire készül. Az édesapa, aki nemrégiben 7 millió 415 ezer forintot nyert a Szerencsekerékben, elárulta, hogy a lánya külföldi taníttatására szeretné fordítani az összeget.

Hatalmas szerelem van köztünk, nem rendítheti meg senki és semmi – mondta elérzékenyülve, majd hozzátette: Bogit a filmes szakma érdekli, főként a háttérfeladatok, így könnyen lehet, hogy külföldre megy egyetemre. Zoltán boldog, amiért sok időt tölthet a lányával a válása után is.

Korábban az édesanyjával élt vidéken. Közben rájöttünk, Budapesten több lehetősége van a tanulásra, így az anyukája megengedte, hogy hozzám költözzön. Mivel én a Covid után visszaköltöztem a szüleimhez, most három generáció él együtt. Édesanyám rendkívül élvezi a helyzetet. Igazi nagymama, átnézi a leckét, tízórait pakol, süt, főz, és mindannyian alig várjuk a vasárnapi ebédeket – mesélte a Story Magazinnak.

Boglárka és az édesapja közösen zenélnek, de egyelőre nm lépnek fel együtt, mert csak saját maguk szórakoztatására ülnek le gitározni és dobolni, ugyanis Boglárka lámpalázas. Ennek ellenére ő az édesapja legnagyobb kritikusa, az pedig szívesen kéri ki a lánya véleményét mindenben. Maksa a nőkhöz való viszonyáról is beszélt a lapnak…

„Az ezzel a szakmával járó fordított életet nem sokáig bírják a nők. Az első feleségem például azt mondta a bíróságon, megunta, hogy mindig egyedül kell döntenie. Ezzel a helyzettel később is többször szembesültem. A nők szeretik a védelmező férfikart. Amikor nagyon ment a szekér, hetekre eltűntem otthonról. Napi két-három fellépésem volt. Huszonkét évesen kellett a pénz, illetve hogy megismerjék a nevemet. Ebben – teljesen érthetően – egy idő után senki nem partner. Akkor voltam a legmagányosabb, amikor a legnagyobb sztár voltam” – nyilatkozta a humorista, akit 62 évesen már nem hajt semmi.

Ami jön, az jön. Elfogadásban vagyok, és nem idegesítem magam semmin. Humort írni idegesen nem lehet, de egyébként is a hosszú élet titka a humor, az elengedés és az elfogadás – mondta befejezésül.