KezdőlapCímlapOláh Gergőék házasságát megmérgezte a hírnév

Oláh Gergőék házasságát megmérgezte a hírnév

Oláh Gergő és felesége tizenhat éve házasok, de a sok boldog pillanat mellett számos nehézségen is keresztülmentek. Kiderült, hogy még a váláson is többször elgondolkodtak.

„Egyszer sem gondoltuk ám komolyan” – szögezte le az énekes a Story magazinnak. Hozzátette: rengeteg energiát fektettek abba, hogy működjön a házasságuk. Mindezt nem is akarják eltitkolni, sőt, még előadásokat is tartanak a dologról. Oláh Gergő a lapnak elárulta, hogy már több házasságot sikerült megmenteniük. Bevallása szerint körülbelül egy éve jött rá, mennyire zavarja, hogy ennyi házasság tönkremegy.

Tavaly ilyenkor ráadásul több ismert házaspár jelentette be, hogy válnak, és anélkül, hogy megnevezném őket, bevallom, engem feldühített, hogy feladják – mondta az énekes, aki megjegyezte: bár a mai világban ez így működik, szerinte a házasság megtartásáért érdemes küzdeni.

„És nem a gyerek, pláne nem a közös ház vagy bankszámla miatt, hanem mert súlya van annak, hogy holtomiglan-holtodilglan” – tette hozzá.

Bár Oláh Gergő senkit nem ítél el, büszke arra, hogy feleségével kitartanak egymás mellett. Az énekes szerint napjainkban a házasság ostrom alatt van, hiszen sorra válnak el az emberek. Azt is elmesélte, hogy az ő házasságában is bőven akadtak mélypontok.

„Eleinte annyira szegények voltunk, hogy azt sem tudtuk, mit eszünk másnap. Az öt gyerekünk érkezése is minden alkalommal új problémákat szült, amiket meg kellett oldanunk. De mind közül az ismertség és a hirtelen jött siker okozta a legtöbb konfliktust köztünk” – mondta a családapa.

A veszekedések nagy részét az okozta, hogy az X-faktor megnyerése után az énekes alig volt otthon, így a feleségének egyedül kellett boldogulnia a gyerekekkel. Bevallotta, eltávolodtak egymástól, s többször a váláson gondolkodtak, de szerencsére mindig megoldották a helyzetet.

A házasságon belüli konfliktusok megéléséről és azok leküzdéséről már fél éve tartanak előadásokat. Gergő megjegyezte, ez nekik is terápia, hiszen estéről estére átbeszélhetik a múltjukat.

Már egy tucat pár jelzett vissza, hogy ha mi nem vagyunk, elváltak volna – mondta az énekes, aki hozzátette: ebből nem akarnak meggazdagodni, csak példát szeretnének mutatni.