2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Címlap Majka Las Vegasba akar költözni a családjával

Majka Las Vegasba akar költözni a családjával

Majka számára nem csupán munka lesz a Zsákbamacska című műsor vezetése, a rapper szívéhez ugyanis igencsak közel áll a szerencsejáték: ha kell, akár Las Vegasig is elmegy egy kaszinótúra kedvéért.

„Számomra a szerencsejáték elsősorban a szórakozásról szól: imádok ülni az asztalnál, froclizni a többieket, semmitmondó, férfias témákról beszélgetni, és akkor semmi mással nem foglalkozni, csak a játékkal. Arról, hogy milyen összegeket nyerek vagy vesztek, azért nem szeretek beszélni, mert bizonyos embereknek ez csupán aprópénz, másoknak viszont akár az életüket is képes lenne megváltoztatni. Azt viszont ki merem mondani, hogy a szerencsejátékból inkább pozitívan jövök ki, ami elsősorban annak köszönhető, hogy leginkább kártyázom, amiben jó vagyok” – árulta el Majka, aki – az életére visszatekintve – úgy véli, van pár dolog, amit mára megbánt, mégsem csinálná másképp a dolgokat.

„Sok olyan apróság van az életemben, amit megváltoztatnék, de ha belegondolok, valójában semmit nem csinálnék másképpen, mert mindennek megvan a miértje. Ezenkívül abban hiszek, hogy minden azért történt úgy, hogy a későbbiekben rávezessen egy jó döntésre vagy fejlődjek általa. Olyan hatalmas hibára pedig nem emlékszem, amit mindenképpen ki szeretnék törölni a múltamból” – mondta, majd hozzátette: inkább az apró dolgok teszik boldoggá.

„Leginkább az apró dolgoknak örülök, legyen az akár egy pókerezés a barátaimmal. Ha az ember elér egy magasabb szintet vagy státuszt, rájön, valójában tényleg olyan dolgokkal érdemes foglalkozni, amelyek boldoggá teszik” – szögezte le a rapper, aki nyugdíjas korára szeretne az Egyesült Államokba költözni.

„Az a terv, hogy a nyugdíjas éveimet szeretném Amerikában tölteni, amikor már a gyerekek is nagyobbak lesznek. Tehát egyelőre nem tervezünk hosszú távra kiköltözni, de szeretnénk házat venni Las Vegasban, hogy az októbertől márciusig tartó időszakot, amikor rossz idő van Magyarországon, kint tudjuk tölteni a melegben. Persze, ezt sem rögtön valósítjuk meg, még egy kicsit gyűjtögetünk az ingatlan vásárlására” – árulta el a Hot! Magazinnak.