2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Lezárult a botrány: bocsánatot kért Judytól a szórakozóhely tulajdonosa

Lezárult a botrány: bocsánatot kért Judytól a szórakozóhely tulajdonosa

Békésen zárult le Judy napokban kirobbant botránya. Ahogy a Blikk azt elsőként megírta, az énekesnőt egy mezőkövesdi diszkótulajdonos azzal vádolta meg, hogy a múlt szombati koncertjükre ittas állapotban érkezett, ezért maradt el a fellépés.

Ám ebből egy szó sem volt igaz: Judy valóban nem érezte jól magát, de nem állt alkoholos befolyásoltság alatt, de miután a tulajdonos a nagyközönség előtt, a mikrofonba kiabálva vádolta meg a zenekart, úgy döntöttek, nem lépnek fel.

Ráadásul a helyszín hangtechnikája sem olyan volt, mint amiben megállapodtak. A Groovehouse zenekar nevében az együttes jogi képviselője ügyvédi felszólító levelet küldött a tulajdonosnak, aki közzétette nyílt bocsánatkérő levelét.

„Elnézést szeretnék kérni a 2023. 03.05-én kitett bejegyzésemért és benne a szóhasználatért, amiben ittasnak/részegnek neveztem Judyt, aki a Groovehouse együttessel 2023.03.04-én lépett volna fel nálunk. Rosszul ítéltem meg a helyzetet, de közel 45 percig vártunk mi és a közönség is, hogy színpadra lépjenek, így kialakult közöttünk egy kisebb vita, amelynek következtében nem a megfelelő módon kezelte egyikünk sem a szituációt, ezáltal alakult ki konfliktus közöttünk, így olyan kijelentéseket tettem az este folyamán, amik nem voltak helyesek, és amiket sajnálok. Másnap a managementtel egyeztettünk telefonon, megbeszéltük és tisztáztuk a helyzetet. A manager Judy szombati esti betegségéről és rosszullétéről nyilatkozott nekem, így megbeszélésre kerültek a 2023.03.04-én éjszaka történtek és az elmaradt fellépés” – írta a Facebookon Zólyomi István.