2023.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Ma este kiderül, ki nyeri a Surviort

Ma este kiderül, ki nyeri a Surviort

Ma este lesz a Survivor fináléja: kiderült, ki az, aki már biztos továbbjutóként fog ott ülni a szavazáson.

A Survivor elérkezett az utolsó hetéhez, melynek a végén kiderül, ki nyeri a 20 millió forintos fődíjat. Már csak 4 játékos van versenyben, akiknek a feladatok mellett az időjárással is meg kellett küzdeniük a forgatások utolsó napjain, ugyanis evakuálni kellett őket a szigetükről a tomboló tájfun miatt egy biztonságosabb szigetre. A csütörtöki adásban Varga Miklós Joe közölte: valaki az elődöntőből egyből a fináléba juthat, ha elsőként végez a totemes játékban, amin kézzel-lábbal kell tartaniuk magukat. Martin Anett, Kiss Viki, Korábián Tamás és Pusztai Zsombor foggal-körömmel küzdöttek, végül Vikinek sikerült bebiztosítania magát az utolsó napra.

A másik három túlélőnek még egy csatát meg kellett vívnia, hogy valamelyikük bejuthasson a döntőbe Viki mellé. Különböző akadályokon kellett töltényeket gyűjteniük, azonban Tomi már a kihívás kezdetekor megsérült. Egy kötélen felfelé mászva csúnyán megvágta a lábát, amiből ömlött a vér.

Nagyon nehéz volt ezen a kötélen átbújni, meg is vágtam magam, nem tudom, mivel. ömlött a lábamból a vér. Próbáltam elengedni a fájdalmat – ecsetelte a a kamerának.

Végül az adást félbehagyták, így ma este derül ki, hogy ki lesz a két finalista, illetve, hogy végül ki nyeri az egész műsort.