2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Kutyasétáltatás közben lett rosszul Schobert Norbi, akit mentőhelikopter vitt kórházba

Kutyasétáltatás közben lett rosszul Schobert Norbi, akit mentőhelikopter vitt kórházba

Sokkoló pillanatokat élt át a Schobert család, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani az otthonukból Norbit!

A fitneszguru tegnap délelőtt, ahogyan gyakran szokta, a kutyájukat vitte el megfuttatni, ám amikor hazatértek, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Belegondolni is szörnyű, mi történt volna, ha Réka éppen nincs otthon és nem tud gyorsan intézkedni.

„Drága Alakreformosok! Drága Update követők! Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni és tájékoztatni titeket arról, hogy ma reggel a szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították, jobban van, Vele és mellette vagyok!” – írta Rubint Réka közösségi oldalán.

A Blikk érdeklődött nála a férje állapotáról, de eddig nem reagált, Norbi édesanyját azonban sikerült elérniük.

– Norbi már jobban van, most szaladok be hozzá a kórházba. Bevallom, nagyon izgulok érte, többet most nem tudok mondani, de Réka majd beszámol a történtekkel kapcsolatban mindenről – mondta a Blikknek az aggódó anyuka, akit a menye értesített a szörnyű hírről.

A Blikk úgy tudja egy közeli ismerőstől, hogy az üzletember délelőtt lett rosszul, szentendrei otthonuk előtt esett össze az utcán, onnan szállították az Amerikai úti kórházba.

– Ez a nap is úgy indult, mint a többi. Reggel futni ment Hacsival, ami napi rutinnak számít Norbinál. Miután visszaért, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Szerencsére Réka még éppen otthon volt, így azonnal segítséget hívott. Mentőhelikopter érkezett a házhoz, azzal vitték a kórházba. A gyors ellátásnak köszönhetően tudták stabilizálni Norbi állapotát, reméljük, minden rendben – tudták meg a neve elhallgatását kérő informátortól.

Indirekt/Blikk