2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Kótai Misi elárulta, miért adta fel a Farm VIP-t

Kótai Misi elárulta, miért adta fel a Farm VIP-t

Kótai Misinek a Farm VIP-ben egyetlen – de számára rendkívül fontos – dologgal kellett megküzdenie, a családja hiányával. A sportoló végül úgy döntött, feladja a játékot.

A Farm VIP nézői egy ideje észrevehették, hogy Kótai Mihály nem igazán érzi jól magát a farmon, ám arra azért senki nem számított, hogy feladja a játékot. Az általában vidám, viccelődő ökölvívó pozitív élményként tekint arra a nyolc napra, amit a műsorban töltött, hiszen ott új barátokat is szerzett, ráadásul önmagát is jobban megismerte a kihívások által.

A világbajnok a döntéséről a Borsnak mesélt.

Bohém ember vagyok, sok hülyeséget tudok összehordani. De! Nem vagyok csapatjátékos
– jelentette ki Kótai.

– Láttam, pontosan tudtam, hogy a többiek – velem ellentétben – milyen komolyan vették ezt a játékot. Tudom, hogy néha a pokolba kívántak a folyamatos viccelődéseim miatt. De az is igaz, hogy nagyon megszerettem mindnyájukat. Hozzájuk képest én teljesen másképp álltam az egészhez, én csak játszani mentem a Farmba.

Misi először a sárga csapathoz tartozott, de egy tagcsere miatt nagyon korán átkerült a pirosakhoz. Azt mondta, ez a váratlan fordulat nem befolyásolta a későbbi döntését, hiszen ő nagyon jól érezte magát, jó társaság vette őt körbe és tetszettek neki a játékok is, de sok kisebb probléma gyűlt össze, amelyek miatt úgy érezte, el kell jönnie. Hozzátette: nem volt könnyű ezt a döntést meghozni, mert szívesen maradt volna még, de nem tehetett mást. A felesége és a gyermekei nagyon várták őt haza.

A családom hiányával nem tudtam megküzdeni. A lányaim éppen akkor születtek, amikor felhagytam az aktív sporttal. Míg ők nem voltak, gyakran 2-2,5 fél hónapot is eltöltöttem egy-egy edzőtáborban. Krisztával akkor lettünk igazán egy család, amikor abbahagytam a bunyót, majd elhatároztuk, hogy lesznek közös gyerekeink. Életem legjobb döntése volt ez – mesélte Misi a Borsnak, aki azt is hozzáfűzte, hogy az apaság számára a legnagyobb kaland és a legcsodálatosabb dolog a világon.

Az édesapának minden nap az a vágya, hogy este megpuszilhassa és megölelhesse a két kislányát, Rozit és Lizát, akiktől távol a születésük óta nem töltött ennyi időt. Misi mégsem élte meg kudarcként, hogy feladta versenyt.

Én pozitívan éltem meg, és kellemesen csalódtam magamban, mert nem hittem, hogy nyolc napon át kibírom – mondta.