2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap Kórházban kezelik Vitray Tamást

Kórházban kezelik Vitray Tamást

Kórházba került Vitray Tamás – tudta meg a Blikk. A 89 éves, Kossuth-díjas újságíró egyelőre nem tudja, mikor hagyhatja el az egészségügyi intézményt, ám reméli, az állapota hamarosan javul.

– Kezelésen vagyok a kórházban. Nem tudom, mikor megyek haza, és azt sem, mikor leszek olyan állapotban és hangulatban, hogy nyilatkozzak erről – mondta a Blikknek fáradt hangos a legendás műsorvezető, amikor érdeklődtünk a hogyléte felől.

A Magyar Televízió egykori ikonját arról is kérdezték, miért került kórházba, ám csak szűkszavúan reagált.

– Az nem tartozik senkire, hogy mi a bajom… Remélem, minél hamarabb jobban leszek, de most nem tudok ennél többet mondani – mondta szinte suttogva Vitray.

A tévés állapotáról kevesen tudnak, ugyanis Vitray mindig diszkréten kezelte a magánügyeit. Sosem panaszkodik, és sajnáltatni sem szereti magát.

– Tamás nem szeret másokat terhelni a problémáival. Mindig is ilyen volt, nem verte nagy dobra, ha valami problémája volt, mert úgy áll hozzá, hogy minél hamarabb szeretné maga mögött tudni a nehézségeket. Szerencsére van kire számítania, a gyermekei és a családja mindenben támogatják. Minden nap tartják a kapcsolatot, és nyilván akkor is segítenek Tamásnak, ha kijön a kórházból – mondta a lapnak Vitray egyik közeli ismerőse. – Mellesleg jó kondiban van, otthon szokott szobabiciklizni, rendszeresen eljár boltba, intézi a dolgait, meg nem mondaná róla az ember, hogy közel van a kilencvenhez.

Indirekt/Blikk