2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Könnyezve búcsúzott a Párharctól Kósa L. Adolf és felesége

Könnyezve búcsúzott a Párharctól Kósa L. Adolf és felesége

Váratlan fordulatot vett a TV2 Párharc című műsorának pénteki adása. A párbajra ugyanis a játékosok Dr. Kósa L. Adolfot és feleségét, Ritát küldték. A párnak szinte esélye sem volt Somhegyi Krisztiánnal és Viczián Viktóriával szemben.

Az üzletember és felesége a héten jót mentek, szinte minden játékot ők nyertek, így sorra szerezték az előnyöket. Ám Mischinger Péterékkel és Béresékkel kötött szövetségük nem úgy alakult, ahogy várták.

– Világéletemben csapatjátékos voltam, és örültem, amikor erre itt is volt lehetőség. Nem titkoltuk, hogy Keróékat szerettük volna kitenni, de ők lettek a legjobbak, így Krisztiánékkal közülünk kellett párbajoznia valakiknek, és sajnos olyan is ránk szavazott, akivel egy csapatban voltunk – fogalmazott lapunknak. – Krisztiánt mérnökként abban a feladatban lehetetlen volt legyőzni. A legjobbtól viszont nem szégyen kikapni, bár sajnálom, hogy mennünk kellett.

Bár egyikük sem sírós fajta, a búcsút megkönnyezték.

– Én szerettem volna még tovább menni, most kezdtem el élvezni az egészet – mondta Rita. – Megviselt, hogy haza kellett jönnünk, mert ezután következtek olyan játékok, amelyek mind a kettőnknek feküdtek volna.