2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Komoly beavatkozások várnak még a TNT sztárjára

Komoly beavatkozások várnak még a TNT sztárjára

Sáfrány Emese továbbra sem lélegezhet fel, ugyanis a szívelégtelenség miatt kórházba került szerelmére további komoly beavatkozások várnak. Az édesanya most kifejtette, milyen beavatkozásokon kell még átesnie Intinek ahhoz, hogy meggyógyuljon. Mint kiderült, a TNT dobosának szívét sokkolni is fogják altatás közben.

A Blikk elsőként számolt be róla, hogy Sáfrány Emese új párja, a TNT együttes zenésze, Inti nemrég kórházba került, ugyanis gyerekkora óta szívelégtelenséggel küzd, állapota pedig nemrég rosszabbra fordult. Inti életét gyakorlatilag Emese mentette meg, mivel az ő unszolására ment el orvoshoz megnézetni magát, amikor kiderült: sürgős kezelésre szorul, hiszen a szívének már csak a húsz százaléka működik rendesen. Amennyiben nem tudták volna időben megműteni, komolyabb baj is történhetett volna.

A TNT sztárja pár napja a kórházból jelentkezett be, és elmesélte, hogy az állapota lassan, de biztosan javulni látszik a sok gyógyszer hatására és az orvosok szakértelmének köszönhetően. Hozzátette: még pár vizsgálat vár rá, de a gyógyszeres kezelése beállítása után hamarosan újra visszatérhet a színpadra. A légtornász az RTL Reggeliben elárulta, milyen egyéb beavatkozás vár még a kedvesére.

“Jövőhéten el fogják altatni, és altatás közben sokkolják a szívét, ezzel újra indítják úgymond” – közölte Emese, azután kifejtette:

„Három hónap múlva lesz egy nehezebb műtét, amely során a szíve mellé helyeznek egy készüléket, ami arra szolgál, hogy ha esetleg megállna a szíve, akkor a készülék újra indíttatja majd” – fejtette ki a légtornász, majd kiemelte: a kapcsolatuk gyors és intenzív, Inti már a fiával is rengeteg időt töltött együtt, és természetesen mindenben mellette áll.