2022.08.17
Jácint
Kezdőlap Címlap Kóbor János felesége minden nap ott imádkozik férje kórházi ágyánál

Kóbor János felesége minden nap ott imádkozik férje kórházi ágyánál

Már több mint két hete ápolják kórházban Kóbor Jánost, akihez a felesége, Zsóka nap mint nap bejár – tudta meg a Blikk.

Az Omega frontemberének állapota változatlan, a rajongók és a zenekar tagjai imádkoznak érte, s mindenki egy emberként reméli, hogy a Mecky becenevű énekes felépül, s hamarosan ismét a színpadon állhat.

– Nincs változás Mecky állapotában – adott helyzetjelentést a Blikknek a zenekar menedzsere, Trunkos András. – A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik – magyarázta bizakodva Trunkos.

Zsóka és Mecky 16 éve alkotnak egy párt, közös gyermekük, Léna pedig 13 éve született. A pár tökéletes harmóniában él, rajongásig szeretik egymást, így teljesen érthető, hogy Zsóka most úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj. A modellből lett üzletasszony mindig is leste férje kívánságait, tökletesen kiegészítették egymást, így szívszaggató érzés lehet, hogy most nem tehet többet annál, mint hogy ott ül a kórházi ágy mellett, s fogja imádott férje kezét, beszél hozzá, s kérleli, ne hagyja el őket.

Lapunk kereste Zsókát is, ám ahogyan az elmúlt hetekben, úgy most sem értük utol. A zenész felesége teljes hírzárlatot rendelt el, mivel tudja, Kóbor nem szeretné, ha az állapota, a betegsége aggodalmat okoznak rajongóinak. Zsóka a pozitív gondolatok erejében hisz, ezért szeretné, hogy minél kevesebb aggasztó hír jelenjen meg a férjéről.

Mint arról korábban beszámoltunk, lapunk információja szerint Kóbor koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, az állapota súlyos, s jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják. Hogy a gyógyulása zavartalan legyen, mélyaltatásban tartják, a légzését gép segíti. Mecky korábban lapunknak is mesélt arról, hogy nem adatja be magának a vírus elleni védőoltást, bízik az immunrendszerében, valamint abban, hogy – a nagyszülehez hasonlóan – sokáig él majd.

– A szüleim korán meghaltak, egyikük sem érte meg a nyolcvanadik születésnapját, viszont a nagyszüleim mind elmúltak kilencvenévesek, amikor elmentek. Szellemileg és fizikailag is nagyon jó állapotban voltak szinte az utolsó pillanatig. Az utóbbi években sokat gondolkozom, hogyan folytatódik ez a tendencia, de pozitívan állok hozzá, és remélem, nálam inkább a nagyszüleim esete lesz igaz. Én makkegészséges vagyok, nem is voltam beteg az utóbbi sok évben, és azt gondolom, ez nagyban köszönhető annak, hogy itthon mindig harmónia van – nyilatkozta a Blikknek még májusban, a 78. születésnapján adott interjújában Mecky.

Indirekt/Blikk