2022.01.25
Pál
Kezdőlap Belföld Drogos barátja gyilkolhatta meg a putnoki férfit

Drogos barátja gyilkolhatta meg a putnoki férfit

Újabb borzalmas részletek derültek ki a putnoki gyilkosságról. Drogos és börtönviselt férfi végezhette ki azt az 50 éves putnoki férfit, akinek a holttestét a lakásán találta meg vasárnap a rendőrség.

Vasárnap hajnalban értesítették a putnoki rendőrséget, amely a lakásában holtan talált egy középkorú férfit. A rendőrség hétfői közleményében azt írta, még a férfi holttestének felfedezésének napján, november 28-án elfogták a feltételezett gyilkost. A 22 éves férfit a hatóság emberei őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A gyilkosságról most újabb részletek derültek ki: barátai aggódtak a meggyilkolt férfiért, ezért elmentek a lakására, de miután nem nyitott ajtót, kihívták a rendőröket.

A holttestén zúzódások és szúrásnyomokat találtak – derül ki a TV2 Tények című riportjából.

A 22 éves férfi azután esett a putnoki férfinak, hogy volt szerelme összeköltözött vele. Az egyik szomszéd elmesélte, hogy a gyilkosság napján, szombaton este dulakodásra lett figyelmes.

Én azon kívül, hogy zörgést hallottam, semmi mást nem tudok. De kilenc órakor zörögtek szombaton, és eltartott egy negyed óráig, utána még egy koppanás volt és ennyi – mesélte a híradónak a meggyilkolt férfi idős szomszédja, aki egyébként többször is hallotta már korábban, hogy a két férfi összeveszett egymással. Azt is elmondta, hogy szomszédja nem egyedül élt a lakásban, egy fiatalabb nő költözött hozzá, akinek volt párja nemrég szabadult a börtönből, ráadásul drogozott is; ő ölhette meg a férfit.

A férfi rendszeresen járt az egyik helyi kocsmába, de miután a gyilkosságot követő napon nem jelent meg, a barátai gyanút fogtak, ezért elmentek hozzá. Mivel hiába kopogtattak az ajtaján, értesítették a rendőrséget, akik már csak a holttestre találtak rá.

A meggyilkolt férfi barátja a Tényeknek elárulta, a halála előtt nem sokkal még együtt ittak a férfival annak lakásán, ahol a nő is ott volt. Elmesélte azt is, hogy akkor is a barátjával volt, amikor az összeveszett a nővel, majd elzavarta a lakásából.