2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Kiss Tibi végleg visszatért a Quimbyhez: véet ért az elvonókúrája

Kiss Tibi végleg visszatért a Quimbyhez: véet ért az elvonókúrája

A frontember végre visszatért zenésztársaihoz.

A Quimby tavaly júliusban közleményben tudatta a közönségével, hogy a zenekar frontembere, Kiss Tibi úgy döntött, pihenésre van szüksége és terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől.

Hosszabb csöndet követően aztán júliusban Tibi meglepetésvendégként állt a Budapest Park színpadára, a hétvégén pedig a Quimby is bejelentette, 2022. április 14-én újra konceret adnak.

Most maga az énekes árult el újabb részleteket az egészségi állapotáról, sőt, a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében arra is kitért, hogy megkezdték a próbákat az együttes visszatérésére.

„Kedves Emberek!

Remélem, jól vagytok!

Köszönöm azt a sok szeretetet és türelmet, amit irántam tápláltok és a kedves üzeneteket, amiket írtok. Egyelőre kis lépésekben elkezdtem ismerkedni a színpadi léttel. A Budapest Bárral és a Csík zenekarral már szerepeltem. Csodálatos élmény volt újra látni Titeket, együtt rezegni a zenészekkel és veletek a muzsika hullámain. Megkezdtem a próbákat az Aranyakkorddal és a quimbys fiúkkal is elindultak már a beszélgetések a lehetséges jövőről. Ha bármi konkrétum lesz, Ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla.

Indirekt/Blikk