2022.10.05
Aurél
Kezdőlap Címlap Kis Grófo testvére magára tetováltatta elhunyt édesapjuk arcképét

Kis Grófo testvére magára tetováltatta elhunyt édesapjuk arcképét

Tetoválással emlékezik az édesapjára Nagy Grófo kisebbik fia.

Különleges módon emlékezik elhunyt édesapjára Nagy Grófo kisebbik fia. Kozák István ugyanis a számára legkedvesebb képet, egy, az édesapjáról készült portrét tetováltatott magára.

Nehéz nekünk feldolgozni, és én személy szerint arra a döntésre jutottam, ha már csak ebben a formában is, akkor én magamra tetováltatom édesapukámat. Igazság szerint ő engem erősít minden helyzetben. Közel tudom magamhoz érezni, csak annyi, hogy ugye ha ing van rajtam és ránézek, erőt ad nekem– nyilatkozta azt RTL Klubnak István, akinek a jobb kezén található a tetoválás „apucikám” és „Le Grófestyi” felirattal:

A családból senki sem tudott arról, mire készül István, ezért borítékolható volt az elérzékenyülés.

Ez egy meglepetés volt számomra, amikor elkészült, akkor láttam. És őszinte vagyok, hogy könnybe borult a szemem, mert nem mindennapi dolog ez– tette hozzá Kis Grófo.

A mulatós zene királya szerint érzik édesapjuk erejét, ám ő lelkileg nem annyira erős, hogy kövesse az öccsét a tetoválást illetően; Kis Grófo inkább a szívében érzi, hogy elhunyt édesapja vele van.

Nagy Grófo 2020 decemberében hunyt el koronavírus-fertőzése következtében. Napokra lélegeztetőgépre is került, és bár úgy tűnt, jobban van, váratlanul rosszabbodott az állapota, s 49 évesen életét vesztette.

Nem Kozák István az egyetlen, aki magára tetováltatta elhunyt szülőjét. Zámbó Krisztián néhány évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a jobb alkarjára tetováltatja Jimmy arcképét. De a Hooligans gitárosa, Tóth Tibi is emléket állított elhunyt szüleinek.