KezdőlapCímlapKirály Viktor feleségének bikinis fotója mindenkit lenyűgöz

Király Viktor feleségének bikinis fotója mindenkit lenyűgöz

Mindenkit lenyűgözött bikinis fotójával Király Viktor kedvese, Anita. Az édesanya hihetetlenül csinos.

Király Viktor és felesége hónapokig küzdöttek a házasságukért, de végül sikerült megoldaniuk a problémáikat, és visszataláltak egymáshoz. Egy ideig külön is éltek, ami nagyon megviselte az énekest, majd rájöttek, hogy azért került válságba a kapcsolatuk, mert a gyermekük születése után eltűnt a romantika az életükből, nem figyeltek oda egymásra eléggé, így elhidegültek. Ám megfogadták, hogy mostantól szakítanak a randevúzásra is időt, és próbálják minél jobban összeegyeztetni a munkát és a családot.

Király-Virág Anita egy kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán és az egy napig megnézhető sztorijában reagált arra, milyen érzés, hogy végre béke van náluk:

Mindig van min dolgozni, de valljuk be, ez minden kapcsolatra igaz – fogalmazott az édesanya.

A tavaszi szünet utolsó napjait kihasználva, Anita wellnessezni ment a kisfiával, ahonnan egy bikinis képet posztolt. A fotón – ami ide kattintva érhető el – jól látszik, Anita milyen fantasztikus alakkal rendelkezik a szülés után is. Nem csoda, hogy rendre kapja az olyan kérdéseket, miszerint mi a titka annak, hogy ilyen elképesztő formában van, hiszen szinte mindenben észbontóan fest.