2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Kifizeti a diákhitelét és elviszi az anyukáját nyaralni a nyereményből a Survivor...

Kifizeti a diákhitelét és elviszi az anyukáját nyaralni a nyereményből a Survivor győztese

Véget ért hosszú hetek küzdelme: kiderült, ki lett a Survivor idei évadának győztese.

Pintér Dániel egy igazi túlélő: ő nyerte az idei Survivort.

A 33 éves projektmenedzser a Holtak Szigetét is megjárta, majd a Törzsi tanácson azonos számú szavazatot kapott Zsófival szemben, ám az utolsó, mindent eldöntő párbajon ő bizonyult jobbnak.

– Az utolsó energiamorzsám is elszállt a párbaj végére. Talán furán hangzik, de amikor kiderült, hogy én nyertem, összeomlottam, eltört a mécses – mesélte a Blikknek az RTL Klub túlélőshow-jának győztese, akinek a szigeten töltött 43 nap alatt több mélypontja is volt. – Nem bírtam a vitákat, az állandó perpatvart. Az adásokat visszanézve pedig látom, mennyi balhé és ármánykodás volt, utólag már értem, miért készült ki mindenki. Amikor már ott tartottam, hogy nem bírom tovább, az adott erőt, hogy megfogadtam édesanyámnak, nem adom fel.

A Törzsi tanácson azonos számú szavazatot kapott, mint ellenfele, Zsófi, így a versenyzőknek egy utolsó próbát kellett kiállniuk. Dani a döntő után hatalmas reggelivel ünnepelte győzelmét.

– Fura volt asztalnál enni, zuhanyozni. Amikor visszakaptam a telefonomat, hirtelen a PIN-kódomat sem tudtam – mesélte Dani, aki elárulta, mire költi a 20 millió forintos fődíjat. – A nyeremény egy részéből törlesztem a diákhitelemet, illetve fejlesztem a stúdiómat, ahol anyagokat készítek a saját videócsatornámra. Anyukámnak megígértem, hogy elviszem egy nyaralásra, jövőre Ázsiába utazunk.

Indirekt/Blikk