KezdőlapCímlapKiderült: Ráskó Eszter váltja Vadon Janit a Balázsék című műsorban

Kiderült: Ráskó Eszter váltja Vadon Janit a Balázsék című műsorban

A Balázsék pénteki adásában reggel hét óra után nagy bejelentést tett Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri. Új műsorvezetőtársuk már be is jelentkezett a Rádió 1 élő adásában, sőt, hétfőn reggel hat órától már hivatalosan is munkába áll.

Vadon Jani tavaly decemberben bejelentett távozása után Balázsék szinte minden erejüket abba fektették, hogy méltó utódot találjanak szeretett kollégájuk helyére. Számos sztár megfordult a rádióműsorban az utóbbi hetek alatt, és olyan nagy nevek foglalták el Vadon székét, mint Ábel Anita, Puskás Peti, Kovácsovics Fruzsina, Svraka-Gévai Juli, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Wossala Rozina, vagy éppen Nagy Alekosz. A napokban pedig egy szavazás indult a Rádió1 oldalán, amelyben a hallgatók dönthették el, kit szeretnének hosszabb távon is hallani a műsorban.

Négy nap alatt 260 ezer szavazat érkezett, a végeredményt pedig a ma reggeli adásban hét óra után pár perccel elvileg ismertették volna. Ám – a trollkodást a maximumra járatva – váratlanul Fekete Pákó jelent meg az élő adásban. Pákó elmondta, nagyon szeretné, ha Balázsék mellett munkát kaphatna, mert úgy gondolja, ő is el tudná vezetni ezt a műsort, és a kedvenc témája, amiről szakértőként tudna beszélni, az erőszakmentes kommunikáció és az indulatkezelés lenne. Ezután Pákó egy kicsit korteskedett is maga mellett, hogy az egyébként már lezárult szavazáson miért voksoljanak rá a hallgatók.

A vicces közjáték után aztán komolyra fordították a szót, és a két műsorvezető bejelentette: a közönségszavazást Nagy Alekosz nyerte, és hétfőn reggel 6 órától ő ül be Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé.

Alekosz közölte, az elmúlt két napban nagyon izgult, és ő lepődött meg a legjobban, hogy mennyien akarták őt műsorvezetőként látni. Kitértek arra is, hogy Alekosz azt ígérte, alsónadrágban végigmegy az Erzsébet hídon, ha ő nyeri a szavazást. Az egykori VV-győztes azt mondta, minél előbb szeretné teljesíteni a kihívást, így elképzelhető, hogy arra már holnap sort kerít.

De a fordulatoknak még nem volt vége, hiszen – újabb csavarként – Sebestyén Balázs elárulta, hogy Alekoszt csak megkérték, egy kicsit segítsen be nekik a trollkodásba, mert bár a görög hős sok szavazatot kapott, végül nem ő lesz a harmadik műsorvezető.

Ezután már valóban rátértek a győztes személyére, aki a legtöbb szavazatot kapta, és akivel Balázsék is a legjobban érezték magukat: ő pedig Ráskó Eszter.

A stand-upos a beiktatási ceremóniáját azzal kezdte, hogy nagyon izgult, és a várakozás során hosszú időt töltött az előtérben Pákóval és Alekosszal, majd hallotta, amint ők ketten a tanárhiányról beszélnek, és viccesen megjegyezte, hogy ezt élete egyik meghatározó élményének tartja.

Ráskó azt mondta, nagyon igyekszik majd, hogy rászolgáljon a bizalomra. Először azért izgult, hogy nem tud időben elaludni, majd azért, hogy nem tud időben felkelni ma reggel.

Én vagyok a Jani, ezt most már mondhatom végre – jelentette ki a humorista, aki nem is értette, hogyan történt az egész, s miért ennyire népszerű a hallgatók körében. Hozzátette: a „szabolcsi attitűdöt” szeretné bevinni kicsit a műsorba.

Sebestyén Balázs elmondta, szerettek volna női irányba elmenni, mert úgy érezték, a műsornak jót tenne egy női hang. A szavazás első két helyén Ráskó Eszter és Svraka-Gévai Juli végzett, és időnként Juli is lesz a műsorban, amikor például Eszternek fellépése lesz.