2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Kiderült: Magyarország egyik leggazdagabb embere lesz a következő Nagy Ő a TV2-n

Kiderült: Magyarország egyik leggazdagabb embere lesz a következő Nagy Ő a TV2-n

Vége a találgatásoknak! A Blikk úgy értesült, hogy idén Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere lesz a Nagy Ő. A párkereső műsor történetében most először nem egy sztár, hanem egy ismert, vagyonos üzletember keresi majd az igazit. Kell nála jobb parti?

Árpa Attila után egy igazi bomba parti érkezik a műsorba: Jákob Zoltán kegyeiért és szívéért küzdhetnek majd a hölgyek

Hetek óta találgatják, vajon ki lesz az az ismert ember, akinek a kegyeiért idén harcba szállnak a TV2 párkereső valóságshow-jában. Szóba került már Szabó András Csuti, Harsányi Levente, Király Linda és Pesák Ádám neve is. Lapunk információi szerint azonban a2023-as esztendőben a hölgyek körében közismert és népszerű Crystal Nails tulajdonosa, Jákob Zoltán lesz a Nagy Ő. Ezzel történelmet ír a csatorna, hiszen egy olyan dúsgazdag üzletember keres majd partnert, akinek a vagyona a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsülhető. Lapunk információi szerint már keresik is azokat nőket, akik megpróbálhatják meghódítani a dúsgazdag vállalkozót.

– A szerkesztők már elkezdték a castingot. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit – mondta a lapnak az egyik olvasó.

De mit kell tudni arról a férfiról, aki Noszály Sándor, Molnár Anikó, Gyursánszky Gábor, Tóth Dávid és Árpa Attila után tévéműsorban találhatja meg a szerelmet? Nos, Jákob Zoltán neve sokaknak ismerős lehet, hiszen Magyarországon elsőszámú és a világon is elismert műkörömépítő márka, a Crytals Nails kitalálója és tulajdonosa. Az üzletember kezdetben építészmérnökként dolgozott, majd 20 éve egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a hatalmas „körömbirodalma” mellett sikeres ingatlanfejlesztő céget is visz.

Zoltán nem is rejti véka alá, hogy az évek alatt komoly vagyonra tett szert. A közösségi oldalain és a több televízióműsorban is megmutatta már, milyen pompában éli a mindennapjait. Egymilliárd forintot érő luxuslakásban él a fővárosban, garázsában négy értékes Ferrari parkol, és havonta 10 napot tölt külföldön.

A magánélete azonban már nem ilyen sikeres. Többször volt házas, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége. Egy fia született – aki jelenleg is a cégénél dolgozik –, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek. Jákob egy ideje egyedül él, de vágyik egy gondoskodó társra, akit nemcsak a pénze érdekel.

– Ismerkedni könnyen lehet, de jól ismerkedni nehezen. Nehéz kiszúrni, hogy kit mi érdekel bennem. Van, akit a pénz, de van, akit én. Jó lenne néha, ha el tudnám titkolni a vagyonom, de ilyen csak a mesékben létezik. Én egy csomag vagyok, a vagyonommal együtt. Ha valaki nem tud erről, és később derül csak ki, megváltozik minden – mesélte korábban a Mokkában Jákob, aki hozzátette: ma már ki tudja szűrni, kik azok a hölgyek, akik csak a pénze miatt akarnak hozzá közelebb kerülni.

Azt is elárulta, hogy elég válogatós, és mind a külső, mind a belső nagyon fontos nála.

– Mindennek a legeleje a beszélgetés, amiből nagyon sok minden kiderül. Meg szoktam kérdezni, mivel foglalkozik, és ha azt mondja, most semmivel, és csak gondolkodik azon, hogy milyen vállalkozásba kezdjen, az nem annyira jön be. Én azt szeretem, ha egy lány dolgozik – jelentette ki.

Indirekt/Blikk