2024.02.25
Mátyás
Kezdőlap Címlap Két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt Rúzsa Magdi

Két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt Rúzsa Magdi

Hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi. Az énekesnő lapunkkal osztotta meg az óriási örömhírt néhány héttel ezelőtt, gömbölyödő pocakjáról pedig azóta több bájos fotót is megosztott a közösségi oldalain.

Magdi és párja boldogabban nem is lehetnének, ráadásul most már azt is tudják, hogy milyen nemű babák érkeznek a családba. Az énekesnő korábban elmondta, nagyon szeretne fiús és lányos anyuka is lenni, a friss ultrahang felvételek pedig azt mutatják, hogy az álma bizony valóra válik, ugyanis nagyon úgy fest, hogy Magdinak két fia és egy kislánya lesz.

Magdi a Bors megkeresésére elmondta: “A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy kisfiú is van a csapatban, de már az is biztos, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok, már gondolkodunk a neveken. Mindenesetre a szívem mélyén erre is vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy majd milyen kis édesek lesznek.”

A lap úgy tudja, hogy Magdi és a párja már a babák szobáját is elkezdték előkészíteni, jelenleg is a babakellékek vásárlását tervezik. Az énekesnő egyébként a színpadi munkáit már befejezte, a várandóssága ötödik hónapjánál jár, néhány héttel ezelőtt még szórakoztatta a közönséget, ám a Karma turnéja befejeztével úgy döntött, mostantól csak a babavárásra szeretne koncentrálni.